Våra tjänster

På SOH Butiksetablering hjälper vi våra kunder att skräddarsy koncept och design till nyetablering eller ombyggnation av butik, restaurang, hotell, lokal eller annan kommersiell verksamhet. Vi erbjuder projektledning från idé till öppning där vi förverkligar och förvaltar kundens ambition, mål och drömmar.

Våra bolag

Tillsammans med vår samlade kompetens inom SOH-gruppen kan vi erbjuda de allra flesta förekommande tjänster inom butiksetablering, ombyggnation och nybyggnation. Läs mer om respektive bolag och deras erbjudande genom att klicka dig vidare här nedan.


Butiksprojektering

Erbjuder byggprojektering och butiksprojektering vid nyetablering och ombyggnationer, av såväl stora som små butiker samt andra kommersiella fastigheter.


Butiksgruppen

Butiksgruppen erbjuder total- och utförandeentreprenad för nyetablering och ombyggnationer inom detaljhandeln och andra kommersiella miljöer, runt om i Sverige. Vi är partnern som finns med från bygghandling till slutfört projekt.


Butiksfixaren

Butiksfixaren bygger, monterar och installerar inom detaljhandeln och andra kommersiella fastigheter. Vi erbjuder utförandeentreprenad vid nyetablering, ombyggnation eller formatomställningar med fokus på kundupplevelsen.


Butiksspecialisten

Butiksspecialisten erbjuder mallning, varuplock, inventering och slutfinish inom detaljhandeln och andra kommersiella fastigheter.